ЗА НАС

Търсим продукти за клиентите си, не клиенти за продуктите си.

Кои сме ние

 

Ние сме едни от най-добрите служители от водещи банки в България. С дългогодишен опит в кредитирането, помогнали за много сбъднати мечти и потребности на клиентите си. Водени от разбирането, че уважението към клиента е съвкупност от най-добрата оферта, необходимата информация и съвет, решихме да създадем Революшън кредит консулт.

„Революшън Кредит консулт” ООД е регистриран кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на българското и европейско законодателство.

Член на Асоциацията на кредитните консултанти в България (АККБ)

Специализирани сме в областта на кредитирането на физически лица и малки и средни предприятия. Партньори сме с  водещите банки в България и покриваме цялата гама кредити на пазара – потребителски, ипотечни и фирмени.

Какво е Революшън кредит консулт

 

Революция в кредитирането!

 

Главната цел на компанията е клиентите да получат най-голяма информираност и безпристрастно сравнение на кредитните предложения.

 

Ние разбираме, че може да нямате необходимото време и информация, за да сравните условията на банките. ­Затова, водени от желанието си да работим дългосрочно с клиентите си, да бъдем честни и безпристрастни, решихме да се обединим, за да правим това, което най-добре можем и обичаме, а именно – да търсим продукти за клиентите си, а не клиенти за продуктите си.

Вече не е нужно да се лутате, губейки време в обикаляне на банките или чудейки се какво да изберете. Ние ще направим независимо проучване, строго индивидуално за Вас и Вашите нужди, ще Ви предоставим предложения от водещите банки и заедно с Вас ще решим, кое е най-подходящото предложение. Ще Ви спестим време.
„Революшън Кредит Консулт” ООД не продава собствени продукти.

Услугата ни е напълно безплатна и безпристрастна.

Защо да ползвате „Революшън кредит консулт” ООД?

 

Защото ще получите индивидуална оферта съобразена с Вашите изисквания.

Защото имаме опитът и знанията, за да анализираме всички компоненти на офертата, която Ви предлага дадена банка.

Защото ще получите информацията сравнена по еднакви критерии и по този начин ще направите реално сравнение разходи – ползи.

 

Защото ще Ви спестим време и ще осигурим Вашия комфорт.

Потребителски кредити

Ипотеки

Фирмени кредити

Рефинансирания

Заявете безплатна консултация и ние ще се свържем с Вас!

КОНСУЛТАЦИЯ

Изтегли договора

6 + 15 =

ЗА КОНТАКТИ

гр. София, ж.к. "Лозенец"
ул. Горски Пътник 48
 
 
Димитър Пенков
0889588752
 
Деница Кандиларова
0895633778
 
Веселин Василев
0886007060
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители

ЗАКОН за кредитите за недвижими имоти на потребители Обн., ДВ, бр. 59 от 29.07.2016 г., доп., бр. 97 от 6.12.2016 г., в сила от 1.01.2017 г. Глава първа ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ Чл. 1. (1) Този закон урежда изискванията за предоставяне на кредити за недвижими имоти на...

БНБ Банков надзор

Надеждният и ефективен банков надзор, заедно с адекватната макроикономическа политика, е от решаващо значение за финансовата стабилност на всяка държава. Регулирането и осъществяването на надзор върху дейността на кредитните институции в Република България е една от...

Наредба за кредитните посредници

Наредба № 19 на БНБ от 20 октомври 2016 г. за кредитните посредници (Обнародвана в „Държавен вестник“, бр. 87 от 4 ноември 2016 г.) Общи разпоредби Чл. 1. С тази наредба се определят: 1. редът за вписване и заличаване от регистъра на кредитните посредници (регистъра)...