ЗА НАС

Търсим продукти за клиентите си, не клиенти за продуктите си.

Кои сме ние

Ние сме едни от най-добрите служители от водещи банки в България. С дългогодишен опит в кредитирането, помогнали за много сбъднати мечти и потребности на клиентите си. Водени от разбирането, че уважението към клиента е съвкупност от най-добрата оферта, необходимата информация и съвет, решихме да създадем Революшън кредит консулт.

„Революшън Кредит консулт” ООД е регистриран кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на българското и европейско законодателство.

Член на Асоциацията на кредитните консултанти в България (АККБ)

Специализирани сме в областта на кредитирането на физически лица и малки и средни предприятия. Партньори сме с  водещите банки в България и покриваме цялата гама кредити на пазара – потребителски, ипотечни и фирмени.

Какво е Революшън кредит консулт

Революция в кредитирането!

 

Главната цел на компанията е клиентите да получат най-голяма информираност и безпристрастно сравнение на кредитните предложения.

 

Ние разбираме, че може да нямате необходимото време и информация, за да сравните условията на банките. ­Затова, водени от желанието си да работим дългосрочно с клиентите си, да бъдем честни и безпристрастни, решихме да се обединим, за да правим това, което най-добре можем и обичаме, а именно – да търсим продукти за клиентите си, а не клиенти за продуктите си.

Вече не е нужно да се лутате, губейки време в обикаляне на банките или чудейки се какво да изберете. Ние ще направим независимо проучване, строго индивидуално за Вас и Вашите нужди, ще Ви предоставим предложения от водещите банки и заедно с Вас ще решим, кое е най-подходящото предложение. Ще Ви спестим време.
„Революшън Кредит Консулт” ООД не продава собствени продукти.

Услугата ни е напълно безплатна и безпристрастна.

Защо да ползвате „Революшън кредит консулт” ООД?

Защото ще получите индивидуална оферта съобразена с Вашите изисквания.

Защото имаме опитът и знанията, за да анализираме всички компоненти на офертата, която Ви предлага дадена банка.

Защото ще получите информацията сравнена по еднакви критерии и по този начин ще направите реално сравнение разходи – ползи.

 

Защото ще Ви спестим време и ще осигурим Вашия комфорт.

753

Потребителски кредити

334

Ипотеки

289

Фирмени кредити

416

Рефинансирания

консултация
close slider
Интересувам се от: